Izvještaj s Europskog tjedna novca 2015

Studentska udruga Financijski impuls koja djeluje pri Ekomomskom fakultetu u Osijeku ove je godine prvi put obilježila Europski tjedan novca u sklopu kojeg su organizirana predavanja i radionice za studente, učenike i sve ostale zainteresirane za dodatno financijsko obrazovanje.

Članovi organizacijskog tima za Europski tjedan novca 2015

Projekt Europski tjedan novca obilježava se svake godine, a ove se održao od 9. do 13. ožujka na europskom kontinentu. Studentska udruga Financijski impuls predvođena voditeljima projekta Mateom Čuljak i Mariom Raičem dala je svoj doprinos financijskom obrazovanju i poticanju financijskog opismenjavanja kroz organizaciju predavanja i radionica na fakultetu. U suradnji s Hrvatskim uredom za osiguranje, Ekonomski fakultetom u Osijeku te sponzorima Zagrebačka banka, Croatia osiguranje i Nestlé 10. i 11. ožujka održana su predavanja i radionice na temu osiguranja i osobnih financija. Direktor Hrvatskog ureda  za osiguranje mr.sc. Hrvoje Pauković posjetiteljima je ispričao “Čemu zapravo služi osiguranje?” te u sklopu radionice sudentima pokazao “Praktične slučajeve osiguranja iz svakodnevnog života”. U suradnji sa Zagrebačkom bankom, direktorica centra za individualne klijente mr.sc. Marijeta Ravlić te doc.dr.sc. Domagoj Sajter predavali su o tome “Znaju li ljudi upravljati osobnim financijama?” te kroz korisnu radionicu uputili prisutne u to “Kako voditi osobne financije”.

Iznimno visoka posjećenost tijekom oba dana obilježavanja Europskog tjedna novca dokazala je kako među studentima i učenicima postoji veliki interes za dodatnim obrazovanjem na području financija, a studentska udruga Financijski impuls trudit će se kroz daljnje projekte ovaj interes zadovoljavati na način da organizira još ovakvih događanja. Ovim putem Financijski impuls želi se zahvaliti suradnicima i sponzorima Europskog tjedna novca na podršci u ostvarenju ovog projekta i iskreno se nada daljnjoj suradnji – veliko hvala Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Hrvatskom uredu za osiguranje, Zagrebačkoj banci, Croatia osiguranju i Nestleu, a zahvalu upućujemo i vanjskim suradnicima udruge te svim posjetiteljima ovog događanja u nadi da se vidimo i nagodinu!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s