NAJAVA: Konferencija Budi poslovan, budi konkurentan!

„Budi poslovan-budi konkurentan“ konferencija će se održati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku 13.travnja 2015. godine. Radi se o poslovnoj studentskoj konferenciji organiziranoj od strane članova Udruge „Financijski impuls“ s Ekonomskog fakulteta u suradnji s EUROSUD-om, EURES-om i CET platformom, programima Europske Unije.

10426300_724203921036228_4155489607421192907_n

Povod za organiziranjem ove konferencije je nezaposlenost mladih kao jednog od najvećih problema na tržištu rada u Hrvatskoj. Mladi su specifična skupina jer ih karakterizira nedostatak radnog iskustva i praktičnih vještina, što ih čini ranjivima na tržištu i prijeti dugotrajnom nezaposlenošću. Isto tako ne treba zaboraviti i podatak da je Hrvatska trenutno na 3. mjestu po nezaposlenosti mladih, odmah iza Španjolske i Grčke. Danas mladi smatraju kako je nemoguće pronaći posao i da ga većinom dobiju oni koji ima vezu. Ovom konferencijom želimo pokazati samo jedan od načina na koji mladi mogu započeti svoju karijeru i unaprijediti svoje vještine.

Cilj ove konferencije je privući što više studenata s našeg fakulteta, ali i Sveučilišta te ih upoznati s mogućnostima koje nudi Europska unija te kako to može pomoći u njihovom pronalasku posla. Također ih ovom konferencijom želimo motivirati da konačno shvate da trebaju zgrabiti sve prilike koje im se pružaju, pokrenuti se kako bi si naposljetku osigurali bolju budućnost.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s