NAJAVA: Debata Riskirati i/ili profitirati?

Udruga Financijski impuls poziva vas na debatu o mirovinskim fondovima pod nazivom „Riskirati i/ili profitirati?“ koju organiziraju u suradnji sa Hrvatskom agencijom za nadzor financijskih usluga. Debata će se održati u četvrtak, 21.5., u dvorani 3 Ekonomskog fakulteta u Osijeku s početkom u 11:00.

debata-plakat

Provedbom reforme u hrvatskom mirovinskom sustavu došlo je do promjena te se ubuduće članovi fondova za 2. obvezni mirovinski stup trebaju odlučiti za jednu od ponuđenih kategorija: A, B ili C kategoriju, od kojih se svaka razlikuje prema količini rizika i načinu raspolaganja (ulaganja) sredstava mirovinskih obveznika. Debatirat će se o tome trebaju li mirovinski fondovi ulagati u više ili manje rizične vrijednosne papire. Debata će se voditi između 2 tima – tim O koji će zastupati konzervativniji pristup a članovi su: Ante Čorić, Filip Hojsak, Mario Raič i Ana Zukolo, te tim D koji će zastupati rizičniji pristup ulaganju a čine ga: Matea Cvitanović, Gabriel Kajtazi, Davor Kljajić i Matej Vitez.

Mirovine su svakodnevna tema svih medija. Sve je veći znak pitanja nad mirovinama onih generacija koje tek sada izlaze na tržište rada. Zbog toga je ovo dobra prilika da se sazna što možete učiniti po tom pitanju i osigurati si pristojan život i nakon umirovljenja.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s