Članovi FIM-a osvojili Rektorove i Dekanove nagrade

Sveučilište J.J. Strossmayera i Ekonomski fakultet u Osijeku danas su, 28. svibnja 2015. godine, dodijelili priznanja studentima članovima Financijskog impulsa za svoje uspjehe u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima.

Dobitnici Dekanovih nagrada
Dobitnici Dekanovih nagrada

U akademskoj godini 2014./2015., na temelju Odluke Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku od 28. travnja 2015. godine, Rektorovu nagradu dobilo je ukupno 46 studenata sa 17 znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavnih sastavnica, od kojih su dvoje i predsjednik i potpredsjednik udruge Financijski impuls.

Dobitnici Rektorovih nagrada s mentorom dr.sc. Domagojem Karačićem
Dobitnici Rektorovih nagrada s mentorom dr.sc. Domagojem Karačićem

FILIP HOJSAK i MARIO RAIČ, studenti I. godine diplomskog sveučilišnog studija Financijski menadžment Ekonomskog fakulteta, osvojili su Rektorovu nagradu za izvrstan seminarski rad iz predmeta Kompenzacijski menadžment pod nazivom:”Uloga nagrađivanja zaposlenika javnog sektora sa stajališta učinkovitosti rada”.

Istog dana, na Ekonomskom fakultetu dodijeljene su i Dekanove nagrade koje je dobilo čak 5 članova Financijskog impulsa: Ivona Adrić, Matea Čuljak, Filip Hojsak, Anamaria Milković, Mario Raič i Maja Živković.

Dobitnicima čestitamo i želimo im još puno uspjeha u narednim godinama!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s