BLOG: Nisam Jura, ali…

Autor: Anamaria Milković

ye6avxv7zkrsnttitw85

Jeste li se ikad zapitali što neku osobu čini posebnom? Zbog čega su neki ljudi uspješniji od drugih? Zašto vas neke osobe privuku na prvu? Zašto su neke osobe izvrsni govornici? Kako neke osobe uspijevaju motivirati milijune ljudi?

Ako ste razmišljali o prethodno navedenim stvarima vjerojatno ste odgovore povezali s krvnom grupom, znanjem, genima ili pak srećom pojedinaca. Vjerojatno ima nešto i u tome, ali što ako vam kažem da je najvažniji faktor u svemu tome sam pojedinac? Vjera pojedinca u samog sebe, neodustajanje usprkos brojnim preprekama i padovima, želja za razvojem i napredovanjem?

Što ako vam kažem da nije bitno tko ste, odakle dolazite, ni kako izgledate, već da je bitno što želite, gdje se vidite i koliko jako želite raditi kako biste tamo stigli?

Što ako vam kažem da je sad vrijeme da napravite prvi korak, zaboravite na strah, izgovore i lijenost te dopustite sebi da se pronađete, otkrijete svoje snage, poradite na svojim vještinama i postanete najbolja verzija samih sebe?

Što ako vam ja, nakon godina iskustva rada s ljudima na različitim projektima, kažem da je najbolja stvar koju možete napraviti za sebe voditi se citatom Alana Daprea: „Why be ordinary when you can be extraordinary?“ ?

Što ako vam kroz ovaj članak želim dati poticaj da upoznate nove ljude i napravite velike stvari? Mogućnost da se jednog dana ne probudite i požalite što ste protratili svoje mogućnosti, a sve to samo zato što se niste usudili, niste pokušali, niste napravili prvi korak?

Možda se ne zovem Jura, najvjerojatnije se ne zoveš ni ti, ali uvjerena sam da Jura postoji u svima nama, samo ga trebamo pronaći!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s