FIM na CEO u ZG!

CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferencija najveća je regionalna konferencija za mlade. Održava se u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji te Bosni i Hercegovini.

IMG_7738

  1. studenog 2015. godine članovi Financijskog impulsa prisustvovali su ovom jedinstvenom, poučnom i zanimljivom događaju koji se ove godine prvi put održao u Zagrebu. Konferencija je organizirana na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Sarajevu.

U kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu bilo je nešto više od 600 znatiželjnih studenata koji su dobili priliku kroz bogati program prepun izuzetno talentiranih i uspješnih ljudi dobiti uvid u njihove životne priče te kroz ugodni razgovor s govornicima dobiti vrijedne savjete vezane za njihovu budućnost.

injdexSjajna atmosfera, odlična organizacija, fascinantne priče, brojne nagrade i iznenađenja te fantastičan voditelj konferencije, Frano Ridjan, uspjeli su ovu konferenciju pretvoriti u jedan od najboljih događaja ove godine.

Kroz deset sati predavanja koja su proletjela u trenu zahvaljujući strastvenim, motiviranim i zanimljivim govornicima, studenti su dobili priliku poslušati:

Vedrana Antoljaka (Sense Consulting, glavni partner), Miljenka Vaića, Idu Pandur (Entourage, CEO), Luku Abrusa (5 minuta, CEO), Branku Slavesku (Heineken Hrvatska, predsjednica uprave), Krešimira Dvorskog (Nextbike, direktor), Ivana Brezaka Brkana (Netokracija & Meme Media, CEO) i Fani Stipković (novinarka).

Vrhunci konferencije zasigurno su bila dva gosta iznenađenja: Mladen Bodalec i Miroslav Škoro, dok su najveće simpatije kod publike pokupili Luka Abrus i Krešimir Dvorski koji su svojom spontanošću, entuzijazmom i strastvenošću za onim što rade što rade uspjeli nasmijati i osvojiti publiku.

index

Svjesni smo da je jako puno vremena, truda i rada uloženo u organizaciju CEO konferencije te se stoga ovim putem želimo zahvaliti Ekonomskom fakultetu u Zagrebu što nas je ugostio. Također, veliko hvala i svim nevjerojatno talentiranim ljudima koje smo dobili priliku poslušati. Nadamo se da će se tradicija održavanja CEO konferencija nastaviti i u budućnosti.

Autor: Anamaria Milković

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s