Student sam, mogu sve! – REGRUTACIJA

Student sam, mogu sve!

Zašto se učlaniti u studentsku udrugu „Financijski impuls“?

 

 

plakatStudentska udruga „Financijski impuls“ i ove godine organizira regrutiranje novih članova. Za prijavu je potrebno poslati životopis i motivacijsko pismo na e-mail Udruge: financijski.impuls@gmail.com do 20. listopada. Ono što očekujemo od vas je da nam pokažete koliko ste motivirani te da budete kreativni i inovativni u svojim motivacijskim pismima kako biste se istaknuli u masi!

Također, ukoliko se još uvijek dvoumite trebate li se prijaviti ili imate pitanja za članove Udruge, možete nas posjetiti 13. listopada na Ekonomskom fakultetu od 16 sati u Dvorani 11 kada organiziramo „Dane otvorenih vrata“ gdje ćemo kroz interaktivnu radionicu pokušati odgovoriti na sva vaša pitanja!

 

„Vrijeme je ograničeno, stoga ga ne trošite uzalud!“ – Steve Jobs

Kao što je rekao Steve Jobs, trebamo koristiti svoje vrijeme najbolje što možemo. Naravno, neki od nas vrijeme počnu cijeniti i koristiti produktivno prije drugih, što je vidljivo za vrijeme studiranja kad većina studenata uz obaveze na fakultetu svoje slobodno vrijeme treba odvojiti za različite aktivnosti, druženje ili pak hobije. Jedni se odluče zaposliti preko studentskog ugovora, drugi se odluče uživati dok se određeni broj studenata uključi u rad studentske udruge.

Kao radni članovi naše Udruge ponajprije ćete:

  • upoznati puno mladih, talentiranih i ambicioznih ljudi kroz međusobno druženje uče jedni od drugih i potiču jedni druge da budu još bolji u svemu što rade
  • sudjelovati u provedbi projekata, radionica, predavanja
  • dobiti mogućnost smisliti i oživjeti vlastite projekte
  • ostvariti mrežu kontakata sa studentima iz različitih gradova i zemalja
  • steći nova znanja i razviti razne vještine te obići različite financijske institucije
  • izgraditi se kao osobu..

Kako ovo sve nije šala i besmisleno nabrajanje pokazuje niz uspješnih projekata koje su članovi FIM-a proveli tijekom svog dosadašnjeg rada. Istaknuli bismo sljedeće: Europski tjedan novca (2015. i 2016. godine), Financijsko opismenjavanje osječkih učenika – „Osobne financije i financijsko obrazovanje“, debate različitih tematika („Budi poslovan, budi konkurentan“, „Riskirati i/ili profitirati?“ te „Životno osiguranje – štednja i/ili investicija“ u suradnji s Hrvatskom agencijom za nadzor financijskih usluga), brojne radionice u suradnji s Udrugom računovođa i financijskih djelatnika te natjecanje „Pametni investitor“.

zajednickaOstvarili smo i kvalitetne suradnje s različitim poslodavcima među kojima su: Zagrebačka banka, Hrvatski ured za osiguranje, Zagrebačka burza, HANFA, Udruga malih dioničara Valamara, Udruga poreznih obveznika „Lipa“, grad Osijek, Uniqa osiguranje i brojni drugi.

Postoji još veliki broj aktivnosti koje provodimo tijekom cijele godine, ali kakvi bismo to bili da Vam otkrijemo potpuni odgovor na pitanje „Što me sve očekuje u Financijskom impulsu?“ i smanjimo Vašu znatiželju.

Zato dođite na naše „Dane otvorenih vrata“, upoznajte članove Udruge, pitajte sve što vas zanima i prijavite se na našu regrutaciju, jer možda ste baš VI naš novi član!

 

Autori: Anamaria Milković i Tomislav Brdarić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s