Budi dio FIM-a, u sebe uloži i znanje umnoži! – REGRUTACIJA

Imaš priliku, uzmi je, istakni se!

ispravljena verzija.pngKoliko si već puta pomislio/la kako studiranje ne smije biti jedina stvar kojom ćeš se predstaviti u svom životopisu, da formalno obrazovanje nije jedino što treba zaokupiti svu tvoju pažnju, kako imaš vremena i volje dati više i bolje nego što trenutno pružaš te da se trebaš okružiti ljudima koji uvijek teže visokim ciljevima? Ako ovo trenutno čitaš, učinio/la si prvi važan korak. Zainteresiran/a si za ono što ti mi možemo ponuditi, a to je stvarno puno i još jedna bitna stvar, besplatno. Sigurno svakodnevno viđaš oglase za razne tečajeve, projekte, predavanja, konferencije, radionice, panele.

Financijski impuls ti omogućava da sudjeluješ u  organizaciji ili da posjećuješ sve navedeno, omogućava ti da uložiš u sebe i da pronađeš ono u čemu si najbolji, a možda i sam sebe iznenadiš talentom i kompetencijama koje do sada nisi imao prilike pokazati drugima. Ne moraš se bojati da trenutno premalo znaš da bi bio naš član jer ćeš biti okružen timom koji će ti objasniti sve što trebaš znati te ćeš dobiti svog  mentora kojem se uvijek možeš obratiti. To je ono što je možda i vrijednije od izvršavanja samih zadataka, povezati se s ljudima koji gledaju u istom smjeru, upoznati potencijealne poslodavce, steći mrežu poznanstava koja te može preporučiti kao odličnog zaposlenika. Članstvom u Udruzi, brzo ćeš shvatiti da je neformalno obrazovanje jednako bitno kao i formalno, da ono ispunjava posebnom produktivnom energijom i motiviranošću i da je vrijeme neprocjenjivi resurs kojeg moraš iskoristiti sada, dok si student.

Pokaži nam što želiš, znaš, možeš i hoćeš slanjem svog životopisa i motivacijskog pisma na mail adresu financijski.impuls@gmail.com do 21.10.2017. i imajte na umu da nikada nije prerano za nova iskustva.

Autor: Mirela Mićan

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s