Časopis FIMpress

Prvi broj časopisa FIMpress je dobio sjajne kritike pa smo, ponukani time, odlučili ne razočarati i ove godine te drugi broj časopisa napraviti još boljim, većim, profesionalnijim. Kao i prošle godine, glavni sponzor časopisa je Zagrebačka banka, a pomoć pri tiskanju dali su i Savjet mladih Osječko-baranjske županije i Studentski zbor Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku čime su pokazali da vjeruju u nas i u naš rad, a mi se svakako trudimo opravdati očekivanja.

Tim ljudi koji su se bavili časopisom su unijeli sebe u to, a je li se trud isplatio, prosudite sami…

FIMpress – 2/2017

 

FIMpress časopis 2016. 

Nakon nekoliko mjeseci skupljanja materijala, pisanja članaka i organiziranja spremni smo vam predstaviti prvi broj studentskog časopisa FIMpress. Iako tek pilot projekt, sljedeće godine ga namjeravamo uvelike proširiti pa su stoga svi vaši prijedlozi dobrodošli.

Moramo naglasiti da smo ovaj projekt oganizacijski proveli potpuno samostalno, a jedini sponzor nam je bila Zagrebačka banka kojom se ovim putem još jednom zahvaljujemo na suradnji. Zbog ograničenih količina, za one koji nisu u mogućnosti nabaviti tiskani oblik, pripremili smo vrlo sličnu PDF verziju koju možete pogledati na sljedećem linku:

FIMpress 1/2016

Rješenja na zadatke iz časopisa možete pogledati ovdje:

FIMpress rješenja 2016.