O udruzi

impuls2Financijski impuls su osnovali studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku s ciljem poticanja drugih studenata i svih zainteresiranih građana na širenje znanja s područja financija. Udruga je osnovana 2014. godine s podrškom mentora izv. prof. dr. sc. Domagoja Karačića i izv. prof. dr. sc. Domagoja Sajtera.

Vizija udruge je postati uspješna i prepoznatljiva udruga koja će svojim radom od mladih i ambicioznih studenata stvoriti financijski obrazovane i sposobne poslovne ljude.

Misija udruge je zainteresirati studente Ekonomskog fakulteta u Osijeku za segmente ekonomije bazirane na financijama kroz radionice, predavanja, projekte i panele, kao i imati aktivnu ulogu u  afirmiranju mladog i obrazovnog financijskog kadra koji odlazi s Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

impuls-cover

Bavi se organiziranjem predavanja koja drže gosti predavači, projekata, seminara i tečajeva pomoću kojih će se dodatno obrazovati članovi udruge, ali i svi drugi studenti i građani koji su zainteresirani i spremni na učenje i sl.

Više o radu udruge možete pronaći ovdje.